1. DOWNLOAD/OPEN DE APP

Ga eerst naar de Google Play Store of App Store en installeer de NissanConnect Services-app gratis op uw telefoon.

Installatie voltooid? Ga dan naar de volgende stap.

2. INLOGGEN OF ACCOUNT AANMAKEN

Maak in de NissanConnect Services-app een account aan of log in als u al een account heeft.

Klaar? Dan gaan we verder.

3. VOER UW VIN IN (U VINDT UW VIN IN DE AUTOREGISTRATIEPAPIEREN)

U heeft het voertuigidentificatienummer (VIN) van uw Nissan nodig om te kunnen registreren. Dit nummer bestaat uit 17 tekens en u vindt het op uw registratiecertificaat of in de auto, als u door de voorruit kijkt naar de hoek van het dashboard aan de bestuurderskant.

VIN ingevoerd? Ga dan verder.

4. ONTVANG DE KOPPELCODE VAN DE AUTO

Nu is het tijd om uw Nissan met de NissanConnect Services-app te koppelen.

Zorg ervoor dat uw auto in een gebied staat met een goede verbinding.

Schakel het infotainmentsysteem in uw auto in. Vanaf de startpagina gaat u vervolgens naar Info > NissanConnect Services > Informatiekanalen > Accountinformatie > Autokoppelcode.

Krijgt u de map Accountinformatie niet te zien? Werk dan uw Kanalenlijst als volgt bij: Instellingen > NissanConnect Services > Informatiekanaal > Kanalenlijst bewerken > Kanalenlijst bijwerken > Ja.
De map Accountinformatie zou nu beschikbaar moeten zijn.

Hebt u de code? Dan kunt u door naar
de volgende stap.

5. KOPPELCODE INVOEREN IN DE APP

Ga terug naar de app en voer de koppelcode in uw smartphone in.

Code ingevoerd? Ga dan door naar de laatste stap.

VIDEO INSTRUCTIE